Màscares

Màscares FFP2 adult i infantils

La màscara FFP2 és un dels models de màscara protectora acte filtrant de tipus d’un sol ús que serveix per a filtrar el 94% de les partícules de l’aire, segons les normes europees EN 143 i EN 149. S’utilitzen com a respiradors/màscares quirúrgiques sanitàries i hospitalàries, així com en epidèmies per a evitar malalties contagioses i intrahospitalàries.

Màscares quirúrgiques adult i infantils

Màscara acte filtrant que cobreix parcialment el rostre i és utilitzada per a contenir bacteris i virus provinents del nas i la boca del portador d’aquesta.

Màscares higièniques adult i infantils

Fabricada en gènere de punt amb poliamida, amb filtre confeccionat a l’interior que garanteix la protecció i transpirabilitat requerida per la norma espanyola durant 20 rentades.

Incorpora tensor posterior per a una perfecta adaptació.

  • NOTA: Aquest producte no és apropiat per a menors de 3 anys, poden adquirir-se talles  S/M i L/XL.

     
  • ADVERTIMENT: Producte d’ús personal.

  • Aquest dispositiu no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42 o del Reglament UE/2017/745, ni és un equip de protecció individual en el sentit del Reglament UE/2016/425.
     
Fabricada en gènere de punt amb poliamida
Amb filtre confeccionat a l’interior que garanteix la protecció i transpirabilitat requerida per la norma europea durant 20 rentades.
Incorpora tensor posterior per a una perfecta adaptació.

Màscares infantils FFP2

Màscares quirúrgiques