DEA REANIBEX 100

El REANIBEX 100 és un desfibril·lador dissenyat perquè els usuaris no professionals puguin i siguin capaços de proporcionar un tractament de primers auxilis ràpid i eficaç a les víctimes d'una parada cardiorespiratòria.

Objectiu:

El principal objectiu és reduir l’ansietat i l’estrès que un usuari pot sofrir davant un esdeveniment real, el Reanibex 100 solament disposa de 3 botons amb la seva funció clarament indicada, gràfics explicatius, missatges d’àudio que acompanyen a l’usuari durant tot l’esdeveniment i metrònom amb retroalimentació en temps real per a una RCP (Reanimació Cardio Pulmonar) efectiva.

Característiques:

Instruccions clares:

Missatges d’àudio durant tot l’esdeveniment per a guiar a l’usuari. El volum dels missatges s’adapta al soroll de l’entorn.

Una ràpida descàrrega:

Encès automàtic amb l’obertura de la tapa, pegats pre-connectats i amb precàrrega per a una ràpida descàrrega.

Sempre operatiu:

Quan el LED d’estat parpelleja indica que el DEA està llest per a ser utilitzat. Si l’equip detecta un error el LED d’estat no s’encendrà.

Revisió mèdica automàtica:

Revisió mèdica diària automàtica per a assegurar el correcte funcionament de l’equip i els seus accessoris.

Semiautomàtic o totalment automàtic:

En l’opció semiautomàtica, l’usuari haurà de prémer el botó de descàrrega per a subministrar-la. En l’opció automàtica, la descàrrega se subministrarà automàticament.

Ajuda durant la RCP:

Metrònom i retroalimentació sobre la freqüència de les compressions en temps real.