DEA Cardiac Science Powerheart G5

DEA Cardiac Science Powerheart G5 Desfibril·lador semi o automàtic amb Rescue Coach

Descripció:

MODEL DESFIBRIL·LADOR DEA Cardiac Science Powerheart G5

Sistemes d'anàlisis del pacient:

Una vegada aplicats els elèctrodes , l’aparell analitza el ritme cardíac i discrimina la presència de fibril·lació ventricular. Després de la descàrrega la unitat recomana realitzar RCP incorporant un metrònom per a facilitar el ritme de compressions correcte.
 

Bateria principal:

Bateria de liti IntelliSense. 4 anys de durada o 500 descàrregues a 450V. Substitució completa. No recarregable. Sempre a punt.
 

Autotest:

Automàtics: diaris, setmanals i mensuals o en inserir la bateria.Tecnologia Rescue ready®.Informa permanentment de l’estat de bateria i elèctrodes.
 
Elèctrodes: Elèctrodes pre-connectats al Desfibril·lador, pre-tractat amb gel, autoadhesius,d’un sol ús sense polaritat (els elèctrodes són idèntics i es poden col·locar en qualsevol posició). El Desfibril·lador incorpora un avís per aproximació a la data de caducitat de l’elèctrode. Vida útil: 2 anys.
 

Documentació d’esdeveniments: Anotació d’esdeveniments durant 60 minuts d’ECG. Visualització en PC via DEA Manager programari.

Certificació CE: CE 0086 Cardiac Science Corporation Representant autoritzat a la UE • MDSS GmbH, Schiffgraben 41, D 30175 Hannover, Alemanya.