Dechoker nens

El Dechoker per a nens ha estat concebut per als nens de 5 a 12 anys. La màscara i la cànula de seguretat estan adaptades ala cara d'un nen petit, aconseguint la grandària perfecta. Si la seguretat és la seva prioritat, integrar un Dechoker en la farmaciola de primers auxilis us ajudarà molt en cas de situació d'asfíxia per ennuegada. És molt fàcil de portar donat la seva grandària. Es pot ficar en la bossa o la motxilla.
També pot ser utilitzat per a adults persones de talla petita, com és el cas d'alguns ancians.

Descripció:

Inclou:

Registrat en la FDA (Food & Drugs Administration, EEUU) com a dispositiu mèdic de classe 1, s’ha aprovat la fabricació i esterilització del Dechoker respectant la norma ISO 13485. El Dechoker pot utilitzar-se durant dos anys a casa i solament una vegada en llocs públics o de treball, per a evitar contaminació creuada entre diferents usuaris.

Recomanable en cas de:

Paràlisi cerebral · Disfàgia · Asma · Discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament · Ingesta de fàrmacs neurolèptics i/o relaxants musculars ·Esofagitis · Reflux gastroesofàgic · Distròfies musculars · Malaltia de Huntington · Dany cerebral · Parkinson· Demencia · Esclerosi múltiple ·Esclerosi lateral amiotròfica (ELA).

Consulti al seu metge si sofreix episodis d’ennuegada de manera habitual.